Споделете:
Барабанни сушилни
image-0

Барабанните сушилни на Веко са идеален партньор на пералната машина.

Прости и лесни за употреба, барабанните сушилни на Веко имат всички функции, които ще ви позволят да спестявате време и пари. Създадени са като допълнение към пералните машини Веко и се предлагат с опция за набори за сдвояване. Независимо дали искате да ги разположите в кухнята или мокрото помещение, винаги ще намерите подходящ за вашата перална машина модел.


Създадена да бъде подходяща за вашия дом с избор на цветове!

Барабанните сушилни на Век комбинират елегантно характеристики, функции и дизайн. Тези продукти се отличават с опциите за много цветове при предлагане на редица интелигентни решения за подобряване на ежедневието.


Промяна на правилата на играта!


image-7

Енергийна ефективност A+++

Барабанните сушилни се считаха за домакински електроуред, който консумира най-много енергия. Това вече е минало! Веко предложи нов подход в новата си гама барабанни сушилни с нагревателна помпа, който внесе значителна разлика. Енергийният клас на продуктовата гама е от A+ до A+++ като се предлагат и голям диапазон от енергоспестяващи решения на разумна цена. С избора на тези модели вече е възможно да се достигне енергийната ефективност на клас A+++.

По-добро уплътнение за голяма ефективност.


image-16

Ефектинвонстта на голямото уплътняване

Дизайнът със специални уплътнения се постига по-добро уплътняване и изтича по-малко горещ въздух. Формирането на влажност в средата също се минимизира от тази специална технология.

Сензори Flexy, прецизно изсушаване!


image-24

Технология Dry&Save (Нагревателна помпа)

Новаторските барабанни сушилни на Веко представляват комбинация от кондензираща сушилня и климатик.

Изпарителят на системата извършва работата на кондензатора като изсушава наситения въздух.

Кондензаторът загрява въздуха, който изсушава прането.

Системата със затворен цикъл е ефективна по отношение на сушенето на прането и извлича водата от облеклата.

С помощта на тази енергоефективна система за обмен на топлина температурата на въздуха в барабана е значително по-ниска в сравнение с обикновените сушилни и, най-важното, уредът консумира минимална енергия.


Сензори Flexy, прецизно изсушаване!


image-27

FlexySense / Автоматично изсушаване със сензори

Управляваните от сензори сушилни на Веко осигуряват лекота при употреба със съвременни сензори за влага и температура. Сензорите FlexySense спестяват с оценката на времето за изсушаване като позволяват да изберете желаното ниво.

Сушилнята спира автоматично при разпознаване на желаното ниво на издушаване.

Сензорите за влага освен това осигуряват равномерно изсушаване на прането. Освен това сензорите FlexySense се отличават с превъзходно качество в сравнение с останалите.


Интелигентни решения в
грижите за прането


image-30

Ежедневни програми

Веко знаят колко е ценно времето ви и колко е важно да постигнете бърз резултат, когато бързате. Правим всичко възможно да осигурим най-ефикасните и лесни за използване продукти. В резултат на тази философия Веко разработиха програмата за ежедневно използване за изсушаване на 4 kg пране само за 1 час. Програмата за ежедневно използване на пералните машини Веко позволява да перете и сушите дрехите си за по-малко от 2 часа.

image-31

Xpress 35’

С тази програма можете да изсушите 2 kg (8 ризи) само за 35 минути. Тази програма е създадена да предложи необходимата скорост в спешни случаи заедно с програмата за супер бързо пране на Веко, която се предлага на избрани перални машини и позволява прането да бъде готово за около 49 минути.

image-32

Програма за смесени тъкани

Тази програма е създадена за едновременно сушене на синтетични и памучни облекла, като се елиминира нуждата за отделяне на дрехите в различни цикли според типа на тъканите. Тази нова програма на сушилните Веко разрешава да продължите без прекъсване със сушенето на изпрани в програма за смесено пране на пералната машина дрехи..

image-34

Програма за освежаване

Програмата за освежаване позволява да се отървете от нежеланите миризми в прането при нежни движения на барабана и осигурява освежаване на прането без необходимост от повторното му изпиране.


За интензивни грижи


image-36

BabyProtect

С тази програма Веко позвова да сушите дрехите на малките си деца при правилна температурачрез внимателно контролиране на вътрешния климат, благодарение на сензорите за температура и влажност.

image-37

Специални грижи за деликатни тъкани

Управляваните от сензори барабанни сушилни на Веко предлагат специална програма за грижа за деликатни тъкани, която осигурява, че те ще бъдат изсушени внимателно при много ниска температура.

image-38

Освежаване на вълнени дрехи

Тази програма връща блясъка на прането чрез придаване на пухкав вид на тъканите във вълнените облекла.

image-39

Програма за сушене на стойка

С тази специална програма Веко ви освобождава от притеснението, че можете да повредите деликатните си дрехи. Създадена е да подсушава дрехи, които не са подходящи за сушене в барабан и се препоръчва за спортни обувки, вълнени дрехи и меки играчки, тъй като стойката не се върти.


image-40

За ежедневните нужди


image-42

Програма за спортни облекла

Беко се грижи за онези, които обичат да се грижат за себе си. Тази програма подсушава прането при оптимизирано ниво на влажност, което перфектно настроено за спортни облекла..

image-43

Програма за джинси

Дебелите тъкани се сушат трудно при обикновен цикъл на сушене – особено по ръбовете, където тъканта е много по-дебела отколкото на останалите места. Като решение Веко разработиха специална програма за джинси, подходяща за дебели тъкани и идеална за подсушаване на ръбове на дрехи като джинси, якета и вълнени дрехи. Тя осигурява перфектно равномерно изсушаване на дрехите.

image-43

Програма за ризи

Изсушаването на ризите при нормален сушилен цикъл може да ги повреди и да причини загуба на блясък при белите с времето. Програмата за ризи на барабанните сушилни на Веко е специално създадена да предложи решения на тези проблеми чрез внимателно изсушаване при ниска температура, което минимизира повредите при белите дрехи. Програмата гарантира, че ризите ще издържат повече от обикновено.


Управление на времето и лекота при употреба


LCD дисплей

LCD дисплеят на сушилните машини Веко дава цялата необходима информация за програмата за пране, включително:

  • Пълен воден резервоар
  • Оставащо време
  • Отложен старт
  • Почистване на кондензатора
  • Отворена врата
  • Активна блокировка за деца
  • Проследяване на програма
  • Регулиране на степента на изсушаване

С опростените и лесни за използване бутони за навигация можете лесно да регулирате нивото на изсушаване, да активирате опция за звънец и против намачкване и да установите времето, в което искате да стартира машината.


Голяма врата

Голямата врата с размер 40x32 cm на барабанните сушилни на Веко осигурява лесно зареждане и изваждане дори на обемно пране, включително хавлии за баня и чаршафи.


image-47

Регулируем индикатор за край на програмата

В края на сушилния цикъл прозвучава звънец, за да ви информира, че програмата е завършила и можете да извадите прането. Можете да регулирате силата на звука на звънеца или да го деактивирате.

Вътрешно осветяване на барабана

Вътрешното осветяване на барабана на сушилните на Веко позволява да виждате всичко при зареждане и изваждане на прането.

image-49

Спестяване на пространство


image-51

9 kg сушилен капацитет при стандартни размери

Сушилната машина 9 kg на Веко е идеална за големи семейства, тъй като елиминира необходимостта от разделяне на големите пранета поради ограничения в пространството. Благодарение на програмата за ежедневно използване при съвместна употреба с перална машина Веко с програма за ежедневно използване, можете да перете и сушите дрехите си за по-малко от 2 часа, което е идеално за хора с натоварен график.

Универсален комплект за прикрепване

Комплектът за прехвърляне на пране на Веко е интелигентно решение, спестяващо пространство. При 60 cm отпечатък можете да свържете перална машина с дълбочина 60 cm и барабанна сушилня с дълбочина 45 cm. Благодарение на гъвкавия дизайн можете дори да го използвате за свързване на 60 cm барабанна сушилня с 45 cm перална машина.

Перфектната двойка

Интелигентите решения на Веко помагат да запазите компактност в банята. С LCD панелите за управление и елегантния дизайн на пералните машини и сушилните на Веко са едно страхотно дуо в банята.


Лесен за използване филтър


Лекота при използване и безопасност

Барабанните сушилни на Веко имат лесни за използване филтри с улеснен достъп и почистване, гарантиращи отлична работа при изсушаване.

Лесно достъпен за почистване кондензаторен модул

Най-новият кондензаторен модул на Веко е лесно достъпен и се издърпва лесно за почистване за достигане на възможно най-добра работа.


image-57

Автоматично отстраняване на намачкването

При сушилните на Веко функцията за отстраняване на намачкването следва автоматично сушилния цикъл. Тази функция осигурява пране, което може да се облече незабавно, тъй като внимателно действие на барабана разделя прането и осигурява ненамачкването му.

Реверсивна работа на барабана

Всички барабанни сушилни на Веко работят с реверсивно въртене на барабана, което осигурява хомогенно изсъхване и предотвратява намачкването на прането.

По-голям барабан и пречка

Последната гама от барабанни сушилни на Веко има по-големи барабани в сравнение с предишните модели, създадени да обработват по-големи пранета, до 9 kg, при стандартна дълбочина. Могат да се поставят и върху подходящи перални машини на Веко. Дизайнът на пречката на барабана минимизира усукването на прането и помага да постигнете минимално намачкване.


image-60

Безопасност


image-62

Блокировка за деца

Опцията за блокиране за предпазване на децата може да се активира, за да предотврати натискане на бутоните на машината от малките пръстчета. Активирането на опцията за блокиране за деца предотвратява промени в програмата.

Аксесоари


image-64

Стойка за сушене

Стойката за сушене е създадена за сушене на текстилни и деликатни тъкани, които не трябва да се сушат в барабан, като вълнени дрехи, спортни обувки, меки играчки и други. Вмества се лесно в сушилнята, за да осигури бързо изсъхване на дрехите.

Новаторско решение за сушене и спестяване (Нагревател-помпа) за минимизиране на консумацията


image-67