Споделете:
Вградени абсорбатори
image-0

Готварски абсорбатори

Готварските абсорбатори на Веко предлагат среда без миризми и мазнини, оставяйки кухнята чиста и свежа.

С вентилационния си капацитета от 755 m3/час готварските абсорбатори от гамата на Веко са достатъчно мощни, за да освежат въздуха на всеки две минути в средностатистическа кухня.*

* Изчислено за кухня с размер 10 m2.


Въглеродни филтри

Въглеродните филтри за рецуркулация са удобни и не изискват комин.

Халогенно осветление

Халогеннитето осветление на абсорбатора осигурява ясна видимост по време на готвене.

Филтър с алуминиева касета

Филтрите с алуминиева касета абсорбират всички остатъци от мазнини и миризми във въздуха. Филтрите могат да се мият и се почистват лесно.

Лекота при употреба

Лесните за използване сензорни контроли на уреда показват нивото на зададената мощност.

Автоматичната функция за освежаване на въздуха активира автоматично двигателя за 10 минути на всеки час при минимална скорост и осигурява непрекъснат поток на пресен въздух за циркулиране в кухнята. Готварските абсорбатори работят много ефективно при ниска енергоконсумация и ниско ниво на шума. Освен това са ефективни при елиминиране на миризма на тютюн. При активиране управлявания по време режим на интензивно засмукване увеличава смукателната мощ на максимално ниво. След 10 минути нивото на засмукване на абсорбатора се възстановява автоматично на трета степен. Тази функция е идеална за засмукване на пара и интензивни миризми от кухнята, които се отделят при пържене или печене на грил.


Необходимо е само едно натискане на бутон

Можете да програмирате абсорбатора са се изключи автоматично след 15 минути само с натискане на един бутон.

Готварският абсорбатор изсмуква всички следи на миризма след интензивно готвене. Индикаторът за насищане на филтъра предлага визуално предупреждение чрез примигване, когато е време да почистите филтрите в касетата или да смените въглеродните филтри.