Споделете:
Готварски печки
image-0

Станете част от екологичното бъдеще!


image-4

Енергийна ефективност A-40%

Необходимостта да спестявате енергия и ресурси никога не е била по-важна от сега. С оглед на свързаните с екологията проблеми Веко предлага продукти с енергийна консумация в диапазона А до А-40%. Уредите с вентилаторно нагряване правят възможно многофункционалните фурни да Веко да спестяват до 40% енергия в сравнение със стандартните уреди с енергиен клас А.Повече време за удоволствие с цикъл на самопочистване!


image-10

Пиролитично самопочистване

Отстраняването на отложените с времето петна от мазнини във фурната винаги е неприятна задача. Пиролитичните фурни на Веко ви спестяват задължението да изтърквате трудно достъпни места.

120-минутният цикъл на пиролитично самопочистване изгаря упоритите петна на фин прах, тъй като фурната се нагрява до 500 °C.


Почиствайте с едно избърсване!


image-24

Изцяло стъклена вътрешна врата Practiclean

Всички невградени готварски печки на Веко имат изцяло стъклена вътрешна врата Practiclean. Създадена изцяло от стъклен панел, вътрешността на вратата няма болтове, което я прави лесна за почистване само с едно избърсване.
 


Лесно почистване със силата на парата!


image-27

SimplySteam CleaningTM

Технологията SimplySteam CleaningTM предлага един от най-лесните начини за почистване на вътрешността на фурната. Необходимо е само да отстраните от нея всички аксесоари, да изсипете вода в тавата и да я поставите на долното ниво на фурната. Установете бутона за работа на парно почистване. След завършване на цикъла почистете вътрешността на фурната с чиста суха кърпа.
 

Интелигенти решения за комбинирани печки
Комбинирани печки


image-30

Многодименсионно готвене

Предлагайте вкусни ястия без да карате гостите да чакат. Съвременната готварска система на Веко позволява да готвите едновременно три различни ястия без смесване на ароматите. Всяка от тавите получава собствено подаване на горещ въздух, който след това се изтегля към задната стена, където се изолират причиняващите миризмата частици. Тази система позволява да готвите при максимална ефективност като пестите време и енергия.

image-31

Обикновено готвене

Горният и долен нагреватели работят едновременно. Идеално решение за приготвяне на сладки, всички тестени изделия или храна, която се нуждае от хрупкава коричка.

image-32

Печене на грил

Идеално решение за печене на пържоли, наденици или риба.

image-34

Готвене с вентилатор

Кръговият нагревател и вентилаторът позволяват едновременно приготвяне на различни видове храна като предотвратяват смесване на ароматите. Можете да приготвяте максимум три различни рецепти, изискващи подобни температурни настройки.

image-35

Горен нагревател+ вентилатор

Горният нагревател и вентилаторът работят едновременно, осигурявайки равномерно разпределение на топлината. Идеално решение при необходимост за допълнително приготвяне, когато ястието вече е в чинията.

image-36

Размразяване

Вентилаторът се активира, за да циркулира въздуха във фурната така, че да размрази храната за няколко минути.

image-37

Готвене с вентилатор

При съвместно използване вентилаторът, горният и долен нагреватели осигуряват бързо приготвяне, което е особено подходящо при печене на храна на партиди, например бисквити..

image-38

Обикновено готвене на газ

Идеално решение за приготвяне на сладки, сочни меса и всички типове тестени изделия. Горелката, която се намира под камерата генерира топлината за готвене.

image-39

Газов грил

Горелката, която се намира от горната част на камерата генерира топлина за готвене. Идеално решение за печене на пържоли, риба или зачервяване на храната.


Функции за безопасност


image-41

Газова безопасност за фурни)

Това устройство разпознава кога може да възникне пламък. Ако пламъкът случайно тръгне поради вятър или някакъв вид течност, газовият приток се спира незабавно. Функцията за газова безопасност е стандартна за фурната на газовите печки.

image-42

Устройство за гасене на пламък за фурни

Ако пламъкът се разгори твърде много поради вятър или разливане на течност, устройството за гасене автоматично прекъсва газоподаването, за да предотврати изтичане на газ.


image-43
image-44

Лесни за отстраняване странични решетки

За улесняване на почистването на вътрешността на фурната страничните решетки могат просто да се разглобят без нужда от специални инструменти.

image-45

Система на издърпващи се скари

Удължените рамена на телескопичната система на скарите предлага лесен и безопасен достъп до готварските тави.

image-46

Каталитичен панел

Каталитичният панел, монтиран върху задната стена в камерата на фурната, абсорбира мазнините и намалява миризмите при готвене, като улеснява почистването на фурната без необходимост от използване на силни химикали.

image-47

Издръжлива врата на фурната

Поради солидността на пантите, вратата може да издържи натоварване до 22.5 kg, което е с 20% повече в сравнение с вратите на обикновените фурни. Това означава, че можете спокойно да поставите напълно заредените тави върху вратата.

image-48

Изключително голям капацитет

Когато става въпрос за капацитет, по-големият определено води до по-добри резултати. Въпреки стандартните си размери, 67,5 литровата* фурна на Веко има един от най-просторните интериори в своя клас. Изключително големия интериор осигурява достатъчно пространство за печене на големи пуйки или приготвяне на храната за голямо семейно събиране. Удобна е за големи семейства или за хора, които желаят да получат най-доброто от стандартна самостоятелна готварска печка с ширина 60 cm.
*За обикновени готварски печки

image-49

Тава с пълен размер

Благодарение на изключително големия интериор тавите на фурните Веко са достатъчно големи, за да приготвят до 25% повече храна при едно готвене – интелигентна функция, която опростява готвенето на големи количества храна. В допълнение към размера дълбоката 55 mm дълбока татава е идеално пригодена за печене.


Електронен програматор

Електронният програматор с анимиран дисплей позволява на потребителя да се придвижва, за да види лесните за разбиране символи – дори и за възрастни хора. Дисплеят показва избрани готварски функции, както и препоръчваното ниво на тавата за постигане на най-добри резултати.

Притискащ се и изскачащ бутон

Притискащите се изскачащи бутони не само не се замърсяват толкова много, но и позволяват лесно почистване на бутоните. Този интелигентен дизайн прави фурната още по-елегантна.

Подложки за тигани от ковано желязо

Подобрявайки стила и професионалния изглед на котлоните, подложките от ковано желязо осигуряват максимална стабилност като позволяват да използвате тенджери и тигани от всякакъв размер без риск от наклоняване и плъзване.

Уок горелка

Мощната уок горелка от 3600W приготвя храната бързо и без загуба на хранителна стойност. Топлината се разпределя по-равномерно по дъното на съда, което води до отлична ефективно при готвене за кратки периоди. Функцията е специално създадена за любителите на уок съдовете, за които времето и радостта от храната са на първо място.

Просторно чекмедже за съхранение

Отделението за съхранение под фурната се плъзва лесно и осигурява идеално пространство за съхранение на аксесоарите.


Повече време за удоволствие с цикъла за самопочистване на пиролитичните фурни на Веко.


image-56

За екологично бъдеще с интелигентните хладилници на Веко. Спестявайте повече, харчете по-малко!


image-58