Споделете:
Промяна за по-добро
Без значение къде започват нашите истории на успеха, всяка от тях стартира с нашето вдъхновение да продължим да се променяме към по-добро. Има само една причина за този стремеж: хората. Те оформят нашата визия; дават насока на нашия път и ни помагат да достигнем до нашите цели.

image-3

Топ 100 собственици на патенти в света


Вдъхновени от "Смарт" поколението

Ние вярваме, че приносът на всеки един човек се отчита за промяна на света към по-добро. Ето защо "смарт" поколението е най-големият ни източник на вдъхновение: ние се вдъхновяваме от непрекъснато променящите се нужди и начин на живот на хората и се стремим да отговорим на непрекъснатото търсене с най-добрите и най-изгодни решения.

image-10

Марката, която говори на езика на хората


Историята на Beko

Beko е създадена през 1955 г. - с една единствена пералня. И с една цел: да въведе интелигентните продукти за всички. Днес, ние сме вторият по големина производител в рамките на европейския сектор за бяла техника. От първия ни ден през 1955 г. един водещ принцип насочва Beko : промяна към по-добро. Следователно историята на Beko е история за постоянна и положителна промяна. И с това желание за иновации - за доброто на нашите клиенти и нашата околна среда - вече изминахме дълъг път


image-19

Вторият по големина производител в рамките на европейския сектор за бяла техника


image-26

image-27

image-28


Ние променихме нашето лого в името на "Промяна към по-добро".


image-30