Споделете:
Спонсорство на ФК „Барселона“

Беко обявява новата кампания „Официален партньор на играта“ съвместно с ФК „Барселона“

Беко започва кампанията „Официален партньор на играта“ с анимирани супер звездите на ФК „Барселона“

Лионел Меси и съотбарниците му от ФК „Барселона“ се срещнаха за първи път с уникалните, закачливи анимации на самите тях, когато Беко представи в световен мащаб кампанията „Официален партньор на играта.“

Световните звезди Меси, Луис Суарес, Жерард Пике, Арда Туран и Марк-Андре тер Стеген участват в нов кратък филм на Беко, Основен партньор на ФК „Барселона“, заедно с техните анимации. Приятелите съотборници Неймар, Андрес Иниеста и Иван Ракитич също се появяват с анимационни версии по време на кампанията.

ФК „Барселона“ въплъщава духа на играта и свободата и по този начин „Официалният партньор на играта“ е идеалното послание, с което Беко споделя тези ценности с милиони фенове по света. Така Беко иска да зарадва клиентите си и да ги ангажира със спорта, който обичат. Беко знае, че всеки ден има хора, които се нуждаят от решения в техния напрегнат и често непланиран живот. Затова сме сигурни, че нашите продукти са създадени за ежедневните нужди на нашите потребители с мисъл да им дадем повече свободно време за игри и забавления.ФК „Барселона“ и Беко

Беко е официален партньор на ФК „Барселона“ . Беко подписа сделка за четири годишно спонсорство в началото на футболния сезон 2014/2015, което изтича в края на сезон 2017/18. Това е партньорство в световен мащаб, което се изразява в поставяне на логото на Беко на ръкава на футболния екип.

Спонсорството на Беко към ФК „Барселона“ ще бъде активирано чрез нова кампания, която започва през 2016, която ще подчертае споделените ценности на „играта“ между клуба и бранда. Кампанията „Официален партньор на играта“ ще покаже световно известни играчи, в това число Лионел Меси, Луис Суарес, Неймар, Андре Иниеста и Жерард Пике, както и на живо ,така и като забавни анимационни герои.