Споделете:
Съдомиялни машини
image-0

Готварските уреди са сърцето на кухнята. Новата гама фурни на Веко е създадена да стане сърцето на вашия дом, предлагайки всичко необходимо за превръщане на обикновеното ястие в празник.


Станете част от екологичното бъдеще!


image-4

Енергийна ефективност A+++

Необходимостта да спестявате енергия и ресурси никога не е била по-важна от сега. Веко и тяхното виждане за околната среда предлагат продукти с енергиен клас А+++ и А++.

Тези съдомиялни машини са оборудвани със система за ефективно подсушаване. Патентованата система “Effective Drying” (Ефективно подсушаване) помага да получите максимална енергийна ефективност при увеличаване на ефективността при сушене.


Винаги бляскави съдове.


image-7

Технология GlassShield

Стъклените съдове са изложение на корозия с времето, дължаща се на честото миене. Интелигентните съдомиялни машини на Веко с технология GlassShield защитават стъклените съдове като щит като регистрират нивото на твърдост на водата и го стабилизират на оптимално ниво. Това води до удължаване на използването на стъклените съдове до 20 пъти.

Пестете вода, спасете света!


image-16

6 филтъра за водоконсумация

Интелигентите съдомиялни машини на Веко дават мощ на водните капки, увеличавайки ефективността на водния спрей. Заедно със системата за двойно филтриране, съдомиялните машини на Веко консумират: 6 L вода при измиване.

AluTech представлява уникална алуминиева изолация, която задържа топлината. При използване на системата за двойно филтриране водата се пречиства и съхранява в затворен резервоар, който я подгрява по време на работа на машината. По-малка енергоконсумация и максимална ефективност за върховно задоволство.


Съдомиялната машина се почиства сама.


image-24

Филтър за постоянно почистване

Съдомиалните машини на Веко, които са оборудвани с филтър за постоянно почистване, имат специална помпа, която инжектира вода под налягане в системата за филтриране. Това води до почистване на филтъра и елиминира необходимостта за ръчно почистване, подобрява почистващата ефективност и улеснява поддържането на перфектното състояние на машината.

Съдомиалните машини на Веко, които са оборудвани с филтър за постоянно почистване, имат специална помпена система, в която дюзата почиства филтъра с вода под налягане. Следователно филтърът се почиства до 80% и необходимостта за ръчно почистване намалява 4 пъти в сравнение със стандартните съдомиални машини. 


Интелигентни функции за съдомиялни машини


image-26

Ефективност “A++”

BekoOne се характеризира с енергоконсумация от клас “‘A++”, почистващ ефект от клас “A” и подсушаване от клас “A”, осигурявайки най-добри резултати при използване на минимално количество енергия. В края на съдомиялния цикъл ВекоOne показва данни за общата енерго и водоконсумация.

image-27

Програма Wash@Once

Благодарение на двигателя с променлива скорост и отклоняващия водата клапан съдомиялните машини на Веко по технологията Wash@Once осигуряват ефективно и същевременно внимателно измиване. Тази технология регулира водното налягане към долните и горни кошове, осигурявайки първокласни резултати при измиване и подсушаване за всички типове съдове, дори пластмасови. Силно замърсените съдове в долния кош се подлагат на до 60% по-високо водно налягане, а леко замърсените деликатни предмети, като стъклария, в същото време се измиват при по-ниско налягане.

image-28

Тиха работа

Интелигентните съдомиялни машини на Beko по технология Silent-Tech™ работят при пълна тишина. Насладете се на приятен разговор с приятелите до ултратихата съдомиялна машина. Ултратихата съдомиялна машина на Веко работи само при звук от 39 dBA, а това е достойна за библиотека тишина.

Прахосмукачка от 1 m разстояние: 70

dBAРазговор от 1m разстояние: 60 dBA

Среден шум в дома: 50 dBA

Тишина в библиотека : 40 dBA


image-29

SteamGloss™

Съдомиялните на Beko SteamGlossTM позволяват да подсушите съдовете без да загубят блясъка си. Стъклените съдове ще блестят 30%* повече с помощта на парна технология. Направете съдовете бляскави с нежно докосване на пара и се наслаждавайте на сияйни съдове без петна.

*Сравнение между включен и изключен режим SteamGlossTM 


image-30

WaterSafe+

BekoOne се предлага с двойна обезопасителна система за течове. Освен основната защитна система, която затваря входа за вода, WaterSafe+ осигурява допълнителна защита чрез автоматично спиране на водоподаването, в случай че входният маркуч за вода протече. Домът ви ще бъде защитен от течове.

image-31

Интелигентна технология със сензории

Интелигентите сензори осигуряват на ВекоOne възможност да анализира ситуацията и да реши коя програма за миене е най-подходяща. Въз основа на получената от интелигентните сензори информация BekoOne преминава през процес на анализ, за да намери и приложи най-добрата програма за миене. Интелигентната система на BekoOne разчита на 11 отделни сензора в машината, като 3 уникални сензора работят като водещи елементи в тази интелигентна, новаторска технология.

image-32

Сензор за замърсяване

Определя степента на замърсяване на съдовете и избира най-подходящата програма за измиване.

image-34

Сензор за натоварване

Разпознава количеството заредени в машината съдове и взема решение за необходимото количество вода.

image-35

Сензор за твърдост на водата

Определя нивото на твърдост на водата и го регулира за ефективно и внимателно измиване. След завършване на анализа на информацията от интелигентните сензори ВекоOne избира най-удобната сред 5 различни опции за програми, въз основа на степента на замърсяване и количеството на съдовете.

image-36

Система за ефективно подсушаване (EDS)

Патентованата система “Effective Drying” (EDS) помага за достигане на енергийна ефективност от клас A+++ при максимизиране на ефективността при изсушаване. С помощта на специална система нивото на влажност на циркулиращия в съдомиялната машина въздух се намалява по време на сушилния цикъл. Освен това системата осигурява висока ефективност при сушене при по-ниска температура и позволява да приберете сухите чинии в шкафа без да си изгорите ръцете. .

image-37

Активно подсушаване с вентилатор

Системата за активно подсушаване с вентилатор използва вентилатор, за да увеличи въздушната циркулация в съдомиялната машина за постигане на перфектен резултат и осигуряване на нормална температура за съдовете при завършване на програмата.

image-38

Бутон за таблетен препарат

Препаратите на таблетки са компактни и лесни за използване, но понякога имат недостатъци, като незадоволителни резултати при сушене или оставане в машината на остатъци от таблетката. Като решение съдомиялните машини на Веко са оборудвани с бутон за таблетни препарати, за да се елиминират недостатъците и да се осигури максимална ефективност при използване на таблетни препарати.

image-39

Технология GlassShield

Стъклените съдове са изложение на корозия с времето, дължаща се на честото миене. Интелигентните съдомиялни машини на Веко с технология GlassShield защитават стъклените съдове като щит като регистрират нивото на твърдост на водата и го стабилизират на оптимално ниво. Това води до удължаване на използването на стъклените съдове до 20 пъти.

Кош SmoothMotion
Плъзващото движение на коша в съдомиялната машина понякога води до удари между съдовете, което може да причини счупване и напукване. Съдомиялните машини на Веко предлагат интелигентна функция за смекчаване на плъзващото движение. Новата система релси с топкови лагери позволява движението да коша да бъде по-плавно и безопасно.

Вътрешно осветяване
В съдомиялната машина вече няма място за мистерии. Вътрешното осветяване на съдомиялните машини Веко позволява да виждате ясно всичко в машината.


image-40

Автоматично отваряне на вратата

Затворената врата в края на цикъла на измиване може да доведе до нежелана миризма в машината, дължаща се на твърде голямата влага. Функцията за автоматично отваряне на вратата слага край на този проблем. Оборудваните с тази интелигентна функция съдомиялни машини на Веко отварят вратата при завършване на цикъла на измиване и изпускат влажния въздух.

image-41

Голям капацитет

Големият капацитет предлага повече пространство за големи фамилии или онези, които обичат да имат гости. Съдомиялните машини за 15 съда измиват 25% повече в сравнение с предназначените за 12 съда. Увеличаването на капацитета предлага значителни предимства.

Удължен експлоатационен живот на продукта – до 2 години**
Спестяване от 15% по отношение на консумацията на вода и енергия***

image-42

Гъвкавост за зареждане на половина

Не е нужно да чакате, за да напълните цялата машина. Опцията за гъвкавост при зареждане на половина позволява да заредите или горния, или долния кош, или и двата заедно за лесно и икономично измиване.

image-43

Неръждаема стомана без пръстови отпечатъци

Не е нужно да чакате, за да напълните и двата коша. Опцията за гъвкавост при зареждане на половина позволява да заредите или горния, или долния кош, или и двата заедно за лесно и икономично измиване.


image-44

Интелигенти решения при измиване
на съдове


image-47

Програма за бързо измиване

Програмата Quick & Clean е авторска за Веко и гарантира изключителна ефективност от клас А не само за леко замърсени съдове, но и за нормално замърсени готварски съдове и чинии. Този цикъл за измиване от клас А почиства съдовете само за 58 минути, което е значително по-бързо от миене на ръка.

image-48

Xpress 20’

Програмата Xpress 20’, отново уникална за Beko, измива съдовете в заредената наполовина машина само за 20 минути.

image-49

Програма Mini 30’

Програмата Xpress 20’, отново уникална за Beko, измива съдовете в заредената наполовина машина само за 20 минути. Перфектна за леко замърсени съдове, програмата mini 30’ измива съдовете в напълно заредената машина за 30 при температура 35 ºC и по този начин спестява време и енергия.

image-50

Програма Eco 50 ºC

Идеален цикъл за измиване за нормално замърсени съдове, ако желаете да спестявате енергия.

image-51

Автоматична програма

Благодарение на автоматичната програма нивото на замърсяване се определя от сензори, които автоматично определят подходящия цикъл за измиване и ви освобождават от задачата сами да изберете програмата. Съдовете се измиват при минималното необходимо количество енергия и вода. Това прави програмата едновременно практична и икономична.


Линия BabyProtect


image-53

Програма BabyProtect

Осигурява бляскава чистота и липса на бактериите по съдовете на вашите деца. Веко комбинира цикъл на интензивно измиване с допълнително горещо изплакване, за да осигури цялостна хигиена за съдовете на бебето, неговите бутилки и чинии.

image-54

Стойка за бебешки бутилки

Аксесоарът „Стойка за бебешки бутилки“ може да се монтира в долния кош и представлява решение за дизайн, което гарантира удобно, ефективно и безопасно почистване на бебешките бутилки.

image-55

Антибактериално уплътняване

Поради натрупването на замърсявания с времето, в уплътненията на съдомиялната машина може да се развият бактерии. Антибактериалните уплътнения на съдомиялните Веко действат като бариера за предотвратяване на това формиране.


Управление на времето и безопасността


LCD екранът на съдомиялните машини Веко

LCD екранът на съдомиалните машини Веко позволява да управлявате различните функции на един компактен дисплей. Предлага отлагане във времето до 24 часа, проследяване на програмата, което позволява да виждате продължителността на избраната програма и отчита няколко предупредителни индикатора. Например за сол и преперат за блясък. Освен това можете да изберете опции за половин натоварване и допълнително подсушаване. LCD екранът не само прави „помощника“ ви привлекателен, но и представлява прецизен инструмент за управление на времето, с който се работи лесно.


Отложен старт

Цикълът на измиване може да се отложи за три, шест или девет часа (до 24 часа при цифровите модели), което позволява да планирате времето за миене по-гъвкаво, възползвайки се от намалените ставки за електроенергия.

Проследяване на програма

Програмните етапи се показват със светлинни индикатори или икони, предлагайки възможност да проследите избраната програма.

Функция за бързо измиване

Функцията за бързо измиване се грижи за ценното ви време. Технологията с постояннотоков двигател бе четки въвежда функцията за бързо измиване, която съкращава времето на измиването. Съдомиялната машина увеличава температурата при миене, намалява консумацията на вода и регулира водното налягане за намалено с до 50% време.


image-58

Блокировка за деца

Опцията за блокиране за деца може да се активира, за да предотврати натискане на бутоните от децата. Активирането на опцията с блокировка за деца предотвратява промените в избраната програма.

image-59

WaterSafe

В случай на преливане, системата WaterSafe на съдомиялните машини Веко прекъсва подаването на вода към машината.


Управление на времето и безопасността


Подвижно чекмедже за домакински съдове

Страхотна нова опция, предлагана на избрани модели, е издърпващия се трети кош. Удобен начин за миене на домакински съдове, малки предмети и чаши за еспресо. Освен това можете да го напълните с други прибори като отстраните многофункционалния трети кош.

Система Acrobat

Благодарение на системата Acrobat височината на горния кош може лесно да се регулира, дори когато кошът е пълен, осигурявайки допълнително пространство за големи съдове и тигани.


image-63

Просторен интериор

Зареждането на чинии за пица и високи чаши вече не е проблем. Височината на горния кош може да се регулира до подходящата с до 31 сантиметра в долния кош.

Лесно сгъващи се опори за чинии

Опорите за чинии могат да се сгъват лесно за създаване на пространство за големи тенджери и тигани.

Регулируеми по височина рафтове за чаени чаши

Регулируемите по височина рафтове за чаени чаши предлагат максимално използване на наличното пространство. Високите халби и малките чаши могат да се поставят върху рафтовете или горната част на рафта може да се използва за дълги прибори.


image-68

Мощна пара за 30% по-бляскави стъклени съдове.


      

image-72
image-75