Споделете:
Хладилници
image-0
От перфектните двустранни хладилници с голям капацитет до обикновените хладилници-фризери за поставяне на кухненския плот диапазонът на предлаганите от Веко продукти е разработен да комбинира съвременен дизайн с последна технология. Тъй като се борим да улесним живота ви и да добавим елегантни нотки в най-предпочитаните части на дома ви, новата колекция предлага отлични функции, както и решения за интелигентно съхранение и охлаждане. С широкия спектър модели, размери и цветове, които да удовлетворят стила на всяка кухня можете да бъдете сигурни, че ще намерите перфектния уред от Веко.

Създадени да бъдат подходящ за всяка кухня с широк набор от цветове.

Хладилниците и фризерите на Веко комбинират функционално вътрешното пространство със зашеметяващ изглед. Тези продукти изпъкват с елегантния си дизайн, надхвърляйки стандартните функции за „съхранение на храна“ и предлагайки множество решения за охлаждане за подобряване на живота на всички.

Станете част от екологичното бъдеще!


image-7

Енергийна ефективност A+++

Необходимостта да спестявате енергия и ресурси никога не е била по-важна от сега. Веко и неговото виждане за околната среда предлагат продукти с енергиен клас А+++ и А++. Хладилниците с енергиен клас А+++ консумират до 64% по-малко енергия от същите продукти с клас А. Аналогично, продуктите с клас А++ консумират до 40% по-малко енергия от същите продукти с енергиен клас А.

Да запазим продуктите свежи с технологията NeoFrost.


image-16

Технология NeoFrost

Благодарение на двете отделни системи за охлаждане технологията на Веко NeoFrost запазва влажността на оптимално ниво (до 90%) в хладилника за по-дълго запазване на свежестта. Освен това независимите системи за охлаждане предотвратяват предаването на миризми между отделенията и запазват качеството на въздуха в уреда на максимални нива.

В новата ера на технологията без скреж NeoFrost постига по-стабилно и по-бързо охлаждане в хладилника и фризера при ниво на енергоспестяване А+. Следователно плодовете и зеленчуците се запазват пресни в хладилника, както са били и на полето.


Запазете хранителната стойност на месото и рибата.


image-24

Отделение за шоково замразяване

Всички искаме да сервираме вкусна и здравословна храна с висока хранителна стойност на любимите си хора. Прясната риба и месо губят от хранителната си стойност, ако не бъдат замразени бързо.

Интелигентните хладилници на Веко имат отделение за шоково замразяване, в което храните се замразяват бързо, осигурявайки запазване на клетъчната им структура и другите хранителни стойности при съхранение на вкуса.

Отделението за шоково замразяване намалява времето и формирането на микрокристали, за да запази неутрални молекулите на храната. Запазва хранителната стойност на месото и рибата. По този начин те не губят хранителни свойства при замразяване и запазват соковете при размразяване.


Освежителната енергия на синия цвят е във вашия фризер.


image-27

Пресните плодове и зеленчуци запазват годност за продължителен период след поставянето им в хладилника.

Благодарение на свежестта на технологията със синя светлина на Веко процесът на фотосинтеза продължава и в хладилника, което удължава срока за съхранение на пресните плодове и зеленчуци, запазвайки естествения им вкус и хранителни елементи.


Преминете отвъд технологията No-Frost с NeoFrost.


image-29
Да запазим продуктите свежи.
Когато храната загуби повече от 20% от влагата си, вече не може да се счита за „свежа“. Благодарение на двете отделни системи за охлаждане технологията на Веко NeoFrost запазва влажността на оптимално ниво (до 90%) в хладилника за по-дълго запазване на свежестта.

Технологията NeoFrost постига по-стабилно и по-бързо охлаждане в хладилника и фризера при ниво на енергоспестяване А+.

Осигурете свеж въздух в хладилника!
Освен това независимите системи за охлаждане, които предотвратяват предаването на миризми между отделенията, качеството на въздуха в хладилниците Веко се максимизира от редица поддържащи технологии. Филтърът за миризми елиминира нежеланите миризми и бактериите в циркулиращия прохладен въздух. Йонизаторът има антибактериален ефект и неутрализира бактерии, вируси и частици, причиняващи миризми.

Нека започнем на свежо!
Всеки ден предлага нов шанс светът да стане по-добър. Вярваме, че наистина можем да променим света. Всичко, от което имаме нужда, е да направим правилния избор. Нека намалим въглеродните следи и да консумираме по-малко за осигуряване на доброто ни бъдеще. Избирайте търговски марки, които се грижат за околната среда. Яжте пресни храни и останете здрави. Или изберете марката Веко. Тя прави всичко. И започнете на свежо!

Мислете свежо. Яжте свежа храна. Живейте свежо.
Сега всички знаем, че храната е от основно значение за здравето ни. И така, нека се погрижим по-добре при избора на здравословна храна. Ритъмът на живота ни не позволява ежедневно пазаруване. Нуждаем се от повече време за съхранение на храната.

Новата ера без скреж: NeoFrost.
В стандартните хладилници един и същи въздух се циркулира в хладилника и фризера, което не е достатъчно. Тъй като нивото на влажност на този единствен въздушен поток в този случай не може да бъде достатъчно високо за хладилника или достатъчно ниско за фризера.

NeoFrost осигурява най-добри условия за охлаждане с отделни охлаждащи системи в двете отделения. Следователно плодовете и зеленчуците се запазват пресни в хладилника, както са били и на полето.


Яжте свежа храна с интелигентните хладилници на Веко.


Технология за охлаждане


image-32

Активен йонизатор

Активният йонизатор неутрализира бактериите, вирусите и частиците, които причиняват миризми в хладилника и по този начин създава антибактериален ефект. В резултат циркулиращият в хладилника въздух се запазва чист, а храната може да се съхранява за по-продължителен период от време.

image-34

Активен филтър за миризми

Филтрира циркулиращия охладен въздух в хладилника и елиминира нежеланите миризми и бактерии, за да спомогне да се запази храната свежа.

image-35

Активна защита на уплътняването

Уплътненията на вратата обикновено се почистват трудно и представляват подходяща среда за натрупване на бактерии. С помощта на антибактериалната добавка към уплътненията на вратата тези области остават хигиенични и уплътнението служи като цялостна антибактериална защита.

image-36

Антибактериални дръжки за врата.

С помощта на специално антибактериално уплътнение на дръжките на вратата най-важните контактни точки остават свободни от бактерии.


image-37

Интелигенти решения за охлаждане и замразяване


Технология за охлаждане

Електронен дисплей със сензорно управление
Все по-голямото използване на сензорни електронни дисплеи за управление в продуктовата гама не само подобрява външния вид на уредите, но и улеснява достъпа до контролите на хладилника.

image-40

Цифрови контроли

Лесните за използване електронни контроли и цифровия дисплей на температурата осигуряват оптимален контрол на уреда.

image-41

Система без скреж

Предназначена да елиминира формирането на лед върху храната и във вътрешността на уреда системата за работа без скреж елиминира нуждата от размразяване. Тази система не само улеснява безпроблемната работа с хладилника, но и поддържа правилна температура за по-ефективното съхранение на храната в него.

image-42

Охлаждащ вентилатор

Благодарение на вентилатора в хладилното отделение на избрани хладилници с фризер на Веко студеният въздух циркулира в целия хладилник по-равномерно, осигурявайки по-добро охлаждане.


image-43

Функция Eco-Fuzzy

Когато вратите на хладилника не се отварят за 6 последователни часа и настройките не са променени, функцията Eco-Fuzzy поставя хладилника в енергоспестяващ режим, намалявайки енергоконсумацията, което влияе благоприятно върху околната среда.

Режим на ваканция
Предлага допълнителна опция за енергоспестяване. Работи само фризерното отделение и по този начин се осигурява енергоспестяване. Температурата в отделението за пресни храни се поддържа на 15 °C или по-ниска, за да се избегнат лошите миризми. Това също осигурява енергоспестяване.
Охлаждане или замразяване само с докосване.


image-45

Отделение с много зони.

Пресните плодове и зеленчуци запазват годност за продължителен период след поставянето им в хладилника.

Имате голямо семейство? Можете да промените условията на съхранение в хладилника според количеството на храната и предпочитанията си.

Веко позволява да максимизирате капацитета за съхранение според нуждите си в даден момент. Само натиснете бутона със сензорно управление на цифровия дисплей и долното отделение от 77 литра може да се използва като хладилник или фризер. (Температурен диапазон: -24/+10 °C)


Интелигентен дизайн за лекота при употреба


Самозатварящи се врати

Благодарение на уникалния дизайн на пантите вратите се затварят автоматично, ако бъдат оставени открехнати при 15 градуса.

Врати с двойно действие

Вратите остават отворени при позиция от 120° – идеален ъгъл за удобен и лесен достъп, като същевременно се защитават мебелите и вратите на уреда. При желание е възможно и по-широко отваряне (150°).

Звуков сигнал при отворена врата.

Двустранните хладилници на Веко имат визуална и звукова сигнализация, която се активира, ако вратата бъде оставена широко отворена. При електронните модели без скреж има звуково предупреждение.

Плъзгащи се чекмеджета и рафтове.

Независимо от натоварването чекмеджетата във фризерното отделение и отделението за плодове и зеленчуци могат да се придвижват чрез плъзгане благодарение на ролковия им механизъм.

Диспенсер за вода

Благодарение на диспенсера за вода при определени модели можете да се наслаждавате на студена вода, без да отваряте вратата на хладилника. Резервоарът за вода се намира в самата врата и може да се пълни лесно, както и да се отстранява за почистване. Диспенсерът за вода е достатъчно голям, за да вмести висока чаша. Бутоните за стартиране на водата изискват леко докосване и се натискат лесно, което осигурява лесен достъп до водата.

Висок диспенсер

Диспенсерът за вода и лед автоматично освобождава филтрираната охладена вода, кубчета или натрошен лед при докосване. Диспенсерът за вода е достатъчно голям, за да вмести висока чаша. Белите светлинни индикатори се използват за осветяване на диспенсера за вода и лед и придават естетичен вид на уреда.


image-53

Самозатварящи се врати (Alt таг на изображението)


image-54

Тава за лед със завъртане за сервиране (Alt таг на изображението)


image-55

Плъзгащи се чекмеджета и рафтове (Alt таг на изображението)


image-56

Висок диспенсер (Alt таг на изображението)


Воден филтър от ново поколение

Скрит в тялото на хладилника, филтърът за вода предотвратява проникването на вредни вещества, като хлор, олово и други, както и на нежелани вкусове и по този начин прави увеличава качеството на питейната вода. Предупреждението на цифровия дисплей показва кога филтърът трябва да бъде сменен.

Голямо фризерно отделение

Фризерното отделение позволява увеличаване на пространството с помощта на подвижните рафтове и прегради, които се отварят нагоре и надолу. По този начин може да се направи място за особено големи предмети или храни, като пуйки или големи кутии с пица.

Тава за лед със завъртане за сервиране

Тавата за ледени кубчета осигурява лесен достъп. Можете да вземете ледените кубчета само с едно завъртане.

Устойчиви на плъзване и разливи рафтове.

Изцяло стъклените рафтове в хладилника се плъзват напред за удобно използване. Това предлага лесен достъп до труднодостъпните храни. Капките от разливи на течности върху долните рафтове се предотвратяват благодарение на изцяло пластмасовите облицовки на стъклените лавици, които ги опасват от всички страни.

Лесно отварящи се дръжки

Вакуумният ефект, който често се наблюдава при моделите с голям капацитет се преодолява от така наречените „лесни за използване дръжки“. Тази дръжка – предлагана при изправените фризери с голям капацитет и фризерите от тип шкаф – осигурява лекота при отваряне без големи усилия.


image-62

Голямо фризерно отделение (Alt таг на изображението)


image-63

Лесно отварящи се дръжки (Alt таг на изображението)


image-65

Диспенсер за съхранявана вода (Alt таг на изображението)


image-66

Устойчиви на плъзгане и разливи рафтове (Alt таг на изображението)Интелигентен дизайн и функционалност


Защита на фризера

С технологията за защита на фризера работата му се поддържа дори при ниски температури (-15 °C) и храната остава замразена.

Отделение за дълбоко замразяване

Отделението за дълбоко замразяване може да съхранява плодовете и зеленчуците повече от два пъти по-дълго. Тъй като минимизира промените в температурата в отделението за плодове и зеленчуци, като същевременно елиминира загубата на влага.

Art-if-ice

С автоматичния ледогенератор всичко, което трябва да направите, е да напълните резервоара на хладилника, който позволява да използвате лед 8 пъти (1,5 kg).

Ледени кубчета

Вградена във фризерната секция на комбинираните модели и моделите с фризер, банката за лед осигурява полезно пространство за направа и съхранение на ледени кубчета и замразяване на малки плодове.

Завъртане на отделението за плодове и зеленчуци с плъзгаща се тава.

Завъртащото се отделение за плодове и зеленчуци гарантира лесен достъп до съхранената в него храна дори при много ограничено пространство и невъзможност за пълно отваряне на вратата на хладилника. Плъзгащата се тава осигурява защитно пространство за съхранение на деликатни храни като магданоз, ягоди и други.

„Голямото“ отделение

„Голямото“ отделение в изправените фризери осигурява голямо пространство за съхранение на много храни. Има около 30% повече пространство в сравнение със стандартните отделения.

Стъклени рафтове

Направени от темперирано защитено стъкло, стъклените рафтове са:

 • Достатъчно универсални, за да позволят максимално използване на пространството.
 • Яки, дълготрайни и с възможност за регулиране.
 • Устойчиви на разливи и позволяващи изключително лесно почистване.
 • Можете да извадите рафтовете, дори ако ъгълът за отваряне на вратата е само 90º, което улеснява регулирането при изключително ограничени пространства.

  LED осветяване

  Поредица от LED лампи осветяват задната страна на хладилното отделение и осигуряват по-ефективно и чисто осветяване в сравнение с моделите с обикновено осветяване.

  Въртяща се кутия

  Благодарение на механизъм с интелигентен дизайн този контейнер за съхранение помага да използвате ефективно пространството под вратата. Въртящата се кутия е идеална за съхранение на малки вещи и храни, които могат да се изгубят в главното отделение; можете да ги намерите лесно във въртящия се шкаф.

  Леден водопад

  Леденият водопад осигурява не само студена вода, но и лед от вратата на фризера при двукрилите модели. При моделите с 4 врати ледогенераторът се намира в специално херметично отделение, намиращо се в раздела за свежи храни, което позволява сервиране на лед директно на вратата на отделението за свежи храни.

  Повдигане с докосване

  Повдигането с докосване помага да повдигнете автоматично рафта и да поставите по-високи от разстоянието между рафтовете предмети в хладилника без всякакво усилие. Просто натиснете бутона.

  Отделение за млечни произведения.

  Благодарение на прозрачния капак лавицата на горната врата осигурява идеално пространство за съхранение на млечни продукти и запазването им от изсъхване.


  image-81

  Отделение за съхранение на свежи храни

  Позволява да съхранявате прясно месо, риба, приготвени и охладени храни при температура около 0 ºC по-безопасно и за по-дълъг период.

  Стойка за бутилки

  Стойката за бутилки отстрани на стъклените рафтове е функционално решение, създадено да използва пространството между два рафта.

  Мини бар

  Имате достъп дори до 2,5-литрови бутилки без нужда да отваряте вратата благодарение на капака на мини бара и допълнителното пространство във вратата на хладилното отделение. Върху отворения капак на мини бара можете да сервирате напитки.  image-85

  Хромирана стойка за бутилки

  Хромираната стойка за бутилки е разположена в отделението и осигурява идеално пространство за съхранение на бутилки при максимизиране на използването и наличното пространство в хладилника.

  Отваряне с леко докосване

  С плавното отваряне с леко докосване мини барът е лесно достъпен, без да се отваря вратата на основния хладилник, което прави напитките леснодостъпни.

  VarioStore™

  Ефективно съхранение! Без да заема пространство, VarioStore™ позволява да увеличите срока за съхранение на пресните храни и напитки през лятото и да преминете към по-голям капацитет за замразени храни през зимата. Охладителната система може да се настрои на фризер или за пресни храни само за 60 минути. Широкият диапазон на охладителната система позволява по избор да използвате пространството за съхранение на свежи храни или като фризер.