Общ преглед
WMI 81242
(Toplam: 0)
Сподели:

WMI 81242

รหัสสินค้า
WHERE TO BUY
WHERE TO BUY
  • $urn$
Блокировка за деца

Блокировка за деца

Опцията за блокиране за предпазване на децата може да се активира, за да предотврати натискане на бутоните на машината от малките пръстчета. Активирането на опцията с блокировка за деца предотвратява промените в избраната програма.

Система за автоматичен контрол на водата

Система за автоматичен контрол на водата

Прането може да варира по размер и тип на тъканите. Благодарение на системата за автоматичен контрол на водата нейното количество се регулира автоматично, за да предложи оптимална ефективност в зависимост от размера и типа на тъканите.

beko

Супер кратка експресна програма (14 минути)

Нямате търпение да облечете чисто новата си дреха? Естествено, няма да я облечете веднага, щом я купите, защото не знаете колко хора вече са я пробвали... ама че гадост! Трябва набързо да я пуснете в пералнята, за да сте сигурни, че е наистина чиста, преди да я облечете. За щастие вашата пералня Beko разполага със супер кратка експресна програма с 14-минутен цикъл* на пране, така че няма да чакате дълго. Дрехите ви ще бъдат изпрани точно навреме, за да смаете света с новия си стилен външен вид. *За 2 кг леко замърсени дрехи

beko

WoolMark®

Ама че странно: не помните да сте слагали вълнения пуловер на 7-годишната си племеница за пране? О, всъщност това е вашият пуловер, степан до неузнаваемост. Всички сме изпитвали това чувство! За щастие пералните на Beko имат сертификат WoolMark® за безопасно изпиране на вълнени дрехи, предвидени за ръчно пране. Така можете да сте сигурни, че ще третират дрехите ви с нужното внимание. Оборудвани с инверторна технология ProSmart™, пералните машини Beko със сертификат за грижа за дрехите WoolMark® Apparel Care изпират с максимална грижа дори най-фините вълнени дрехи. Нека този пуловер е последният, който ще подарите.

beko

Daily Express

Пазаруване - свършено. Почистване на хладилника - свършено. Поправяне на капещата мивка - свършено Изпиране на цяла пералня пране за по-малко от половин час - свършено Точно така. Daily Express на Вeko може да изпере цяло пране само за 28 минути на 30°C. С такава бърза програма можете да отметнете поредната задача от дългия си списък за нула време. Вижте се само колко сте организирани и продуктивни!

beko

AquaWave®

Любимата ви риза означава много за вас и не ви е лесно да се разделите с нея и да я пуснете в пералнята. Технологията AquaWave® на ВЕКО ще ви спести притесненията. Комплектът перки и специалният барабан генерираят вълнообразно движение, което деликатно върти прането ви за по-добро почистване и изсушаване. Освен това ще спестите и от разходите за енергия. Така двамата с любимата ви риза ще излизате заедно още много пъти.

beko

OptiSense®

Технологията OptiSense® на вашата сушилня Beko оптимизира цикъла на сушене, така че да не ви се налага да изберете колко време да сушите дрехите си. 3 интелигентни сензора ви позволяват да изберете колко сухи искате да са дрехите ви и спират сушилнята, когато достигне зададеното ниво. Вие решавате дали да са влажни или сухи - вашето желание е заповед за нас.

Основни възможности
Заключване от деца (WM) Да
Вход за вода Единичен (студена)
Показване на оставащо време (WM) Да
Пара (WM) Не
Цвят на продукта (WM) Бял
Брой програми 16
Програма - 1 Памучни
Програма - 2 Cotton Eco - памучни
Програма - 3 Интензивно
Програма - 4 Грижа за бебето
Програма - 5 Daily Xpress - експресно дневно
Програма - 6 Xpress Super Short - експресно
Програма- 7 Освежаване
Програма - 8 Самопочистване
Програма - 9 Spin+Drain - центрофуга и изцеждане
Програма - 10 Изплакване
Програма - 11 Ръчно пране
Програма - 12 Woollens
Програма - 13 Eco Clean 20°
Програма - 14 Dark Care - тъмни дрехи
Програма - 15 Mix 40'
Програма - 16 Синтетични
Ball system Да
Шаблон на барабана AquaWave
Вид странична стена S-форма
Вид електроника Lcd
Таймер 0-24 ч
Контрол на небалансиран товар Да
Безопасност от преливане Да
Автоматична система за регулиране на водата Да
Устойчив нагревател Да
Годишна консумация на електро енергия при (кВч) (AE_c) 218 kWh
Капацитет (кг) 8
Годишна консумация на вода (AW_c) (л) 11000 L
Ниво на шум - Пране/Въртене (dB) 50/67
Максимална скорост на центрофуга (об./мин) 1200