Общ преглед
WMY 71283 LMXB3
(Toplam: 0)
Сподели:

WMY 71283 LMXB3

รหัสสินค้า
WHERE TO BUY
WHERE TO BUY
  • $urn$
  • $urn$
  • $urn$
Блокировка за деца

Блокировка за деца

Опцията за блокиране за предпазване на децата може да се активира, за да предотврати натискане на бутоните на машината от малките пръстчета. Активирането на опцията с блокировка за деца предотвратява промените в избраната програма.

Система за автоматичен контрол на водата

Система за автоматичен контрол на водата

Прането може да варира по размер и тип на тъканите. Благодарение на системата за автоматичен контрол на водата нейното количество се регулира автоматично, за да предложи оптимална ефективност в зависимост от размера и типа на тъканите.

beko

Инвенторен мотор ProSmart™

Може да ви се струва, че едно пране не консумира много енергия, но нещата се натрупват с течение на времето, особено ако уредът ви има 10-годишна гаранция като инвенторните перални машини ProSmart™ на Beko. Сигурно ще се зарадвате да учете и че технологията с инверторен двигател ProSmart™ на Beko предлага енергийна ефективност до A+++ -70%*, като ви пести от сметките за електроенергия. Тези перални са и много тихи. Благодарение на вариативното и безпроблемно въртене на двигателя вашето пране няма да смущава никого.

beko

AquaWave®

Любимата ви риза означава много за вас и не ви е лесно да се разделите с нея и да я пуснете в пералнята. Технологията AquaWave® на ВЕКО ще ви спести притесненията. Комплектът перки и специалният барабан генерираят вълнообразно движение, което деликатно върти прането ви за по-добро почистване и изсушаване. Освен това ще спестите и от разходите за енергия. Така двамата с любимата ви риза ще излизате заедно още много пъти.

beko

OptiSense®

Технологията OptiSense® на вашата сушилня Beko оптимизира цикъла на сушене, така че да не ви се налага да изберете колко време да сушите дрехите си. 3 интелигентни сензора ви позволяват да изберете колко сухи искате да са дрехите ви и спират сушилнята, когато достигне зададеното ниво. Вие решавате дали да са влажни или сухи - вашето желание е заповед за нас.

beko

Volumaxx™

Всички харесваме изчистения и семпъл дизайн за баня - без претрупване и с усещане за пространство. Volumaxx™ ви осигурява повече пространство в банята благодарение на по-тясната перална машина с разширен барабан. Тя е с 10% по-малка, което обаче не се отразява на капацитета й. Volumaxx™ се предлага за перални с капацитет от 8 кг и повече, така че да има достатъчно място за всички чорапи и ризи. Освен това използва по-малко енергия - над 10%... т.е. под 10% (нали разбирате какво имаме предвид). Така или иначе е първата в света.

beko

Функция за премахване на животински косми

Каквото и да правите, няма да отучите кучето да се качва на дивана или котката - на леглото. Как да понесете погледа, който ще ви хвърлят, като ги изгоните? Знаете какво означава това - купища косми върху спалното бельо, любимите ви панталони, костюма за срещата... навсякъде. Функцията за премахване на косми от домашни любимци на вашата пералня Beko може да се погрижи за това. Тя има цикъл за предварително изпиране, специална програма за допълнително изплакване и усъвършенствани цикли на въртене, които ще ви помогнат да се отървете от упоритите животински косми върху прането. Домашните ви любимци може да правят каквото си поискат, но поне пералнята ще ви слуша.

Основни възможности
Woolmark (WM) Woolmark Apperal Care (Сребърна)
Заключване от деца (WM) Да
Вход за вода Единичен (студена)
Показване на оставащо време (WM) Да
Пара (WM) Не
Цвят на продукта (WM) Inox Gray
Брой програми 16
Програма - 1 Памучни
Програма - 2 Cotton Eco - памучни
Програма - 3 Синтетични
Програма - 4 Mini/Mini14'
Програма - 5 Mix
Програма - 6 Wool/HandWash
Програма- 7 Деликатни
Програма - 8 Spin+Drain - центрофуга и изцеждане
Програма - 9 Изплакване
Програма - 10 Down Wear
Програма - 11 Outdoor/Sports (Goretex)
Програма - 12 DarkWash/Jeans
Програма - 13 Stain
Програма - 14 Ризи
Програма - 15 Hygiene+
Програма - 16 Бельо
Ball system Да
Шаблон на барабана AquaWave
Вид странична стена S-форма
Вид електроника Цифров екран
Таймер 0-24 ч
Контрол на небалансиран товар Да
Безопасност от преливане Да
Автоматична система за регулиране на водата Да
Устойчив нагревател Да
Годишна консумация на електро енергия при (кВч) (AE_c) 156 kWh
Капацитет (кг) 7
Годишна консумация на вода (AW_c) (л) 9899 L
Ниво на шум - Пране/Въртене (dB) 56/75
Максимална скорост на центрофуга (об./мин) 1200
Product Documents