Общ преглед
WTE 6531 X0
(Toplam: 0)
Сподели:

WTE 6531 X0

รหัสสินค้า
WHERE TO BUY
WHERE TO BUY
  • $urn$
Блокировка за деца

Блокировка за деца

Опцията за блокиране за предпазване на децата може да се активира, за да предотврати натискане на бутоните на машината от малките пръстчета. Активирането на опцията с блокировка за деца предотвратява промените в избраната програма.

Система за автоматичен контрол на водата

Система за автоматичен контрол на водата

Прането може да варира по размер и тип на тъканите. Благодарение на системата за автоматичен контрол на водата нейното количество се регулира автоматично, за да предложи оптимална ефективност в зависимост от размера и типа на тъканите.

beko

WoolMark®

Ама че странно: не помните да сте слагали вълнения пуловер на 7-годишната си племеница за пране? О, всъщност това е вашият пуловер, степан до неузнаваемост. Всички сме изпитвали това чувство! За щастие пералните на Beko имат сертификат WoolMark® за безопасно изпиране на вълнени дрехи, предвидени за ръчно пране. Така можете да сте сигурни, че програмата за вълнени материи ще изпира дрехите ви с вниманието, което заслужават. Оборудвани с инверторна технология ProSmart™, пералните машини Beko със сертификат за гража за дрехите WoolMark® Apparel Care, ще изпират с максимална грижа дори най-деликатните вълнени дрехи. Нека този пуловер е последният, който ще подарите.

beko

Daily Express

Пазаруване - свършено. Почистване на хладилника - свършено. Поправяне на капещата мивка - свършено Изпиране на цяла пералня пране за по-малко от половин час - свършено Точно така. Daily Express на Вeko може да изпере цяло пране само за 28 минути на 30°C. С такава бърза програма можете да отметнете поредната задача от дългия си списък за нула време. Вижте се само колко сте организирани и продуктивни!

beko

Програма за нежна грижа при 20°С

Програмата за нежна грижа при 20°С на Beko GentleCare 20°™ изпира деликатно любимите ви памучни дрехи, като предпазва тяхната материя и цвят и удължава живота им. Освен така използва само половината количество от енергията, която е нужна за пране при 40°C*. Двоен бонус.*Тествани от независими лаборатории.

beko

Супер кратка експресна програма (14 минути)

Нямате търпение да облечете чисто новата си дреха? Естествено, няма да я облечете веднага, щом я купите, защото не знаете колко хора вече са я пробвали... ама че гадост! Трябва набързо да я пуснете в пералнята, за да сте сигурни, че е наистина чиста, преди да я облечете. За щастие вашата пералня Beko разполага със супер кратка експресна програма с 14-минутен цикъл* на пране, така че няма да чакате дълго. Дрехите ви ще бъдат изпрани точно навреме, за да смаете света с новия си стилен външен вид. *За 2 кг леко замърсени дрехи

beko

OptiSense®

Технологията OptiSense® на вашата сушилня Beko оптимизира цикъла на сушене, така че да не ви се налага да изберете колко време да сушите дрехите си. 3 интелигентни сензора ви позволяват да изберете колко сухи искате да са дрехите ви и спират сушилнята, когато достигне зададеното ниво. Вие решавате дали да са влажни или сухи - вашето желание е заповед за нас.

beko

Volumaxx™

Всички харесваме изчистения и семпъл дизайн за баня - без претрупване и с усещане за пространство. Volumaxx™ ви осигурява повече пространство в банята благодарение на по-тясната перална машина с разширен барабан. Тя е с 10% по-малка, което обаче не се отразява на капацитета й. Volumaxx™ се предлага за перални с капацитет от 8 кг и повече, така че да има достатъчно място за всички чорапи и ризи. Освен това използва по-малко енергия - над 10%... т.е. под 10% (нали разбирате какво имаме предвид). Така или иначе е първата в света.

Основни възможности
Woolmark (WM) Woolmark Apperal Care (Сребърна)
Заключване от деца (WM) Да
Вход за вода Единичен (студена)
Пара (WM) Не
Цвят на продукта (WM) Бял
Брой програми 15
Програма - 1 Памучни
Програма - 2 Cotton Eco - памучни
Програма - 3 Грижа за бебето
Програма - 4 Daily Xpress - експресно дневно
Програма - 5 Xpress Super Short - експресно
Програма - 6 Спортни
Програма- 7 Gentle Care 20 - нежна грижа
Програма - 8 Spin+Drain - центрофуга и изцеждане
Програма - 9 Изплакване
Програма - 10 Hand Wash 20° - ръчно
Програма - 11 Woollens
Програма - 12 Dark Care - тъмни дрехи
Програма - 13 Ризи
Програма - 14 Mix 40'
Програма - 15 Синтетични
Ball system Да
Шаблон на барабана Стандартно
Вид странична стена S-форма
Вид електроника Led
Таймер 3 ч, 6 ч, 9 ч
Контрол на небалансиран товар Да
Безопасност от преливане Да
Автоматична система за регулиране на водата Да
Устойчив нагревател Да
Годишна консумация на електро енергия при (кВч) (AE_c) 173 kWh
Капацитет (кг) 6
Годишна консумация на вода (AW_c) (л) 8580 L
Ниво на шум - Пране/Въртене (dB) 60/78
Максимална скорост на центрофуга (об./мин) 1000