Общ преглед
WTE 9744 N
(Toplam: 0)
Сподели:

WTE 9744 N

รหัสสินค้า
WHERE TO BUY
WHERE TO BUY
  • $urn$
  • $urn$
  • $urn$
  • $urn$
  • $urn$
Блокировка за деца

Блокировка за деца

Опцията за блокиране за предпазване на децата може да се активира, за да предотврати натискане на бутоните на машината от малките пръстчета. Активирането на опцията с блокировка за деца предотвратява промените в избраната програма.

Система за автоматичен контрол на водата

Система за автоматичен контрол на водата

Прането може да варира по размер и тип на тъканите. Благодарение на системата за автоматичен контрол на водата нейното количество се регулира автоматично, за да предложи оптимална ефективност в зависимост от размера и типа на тъканите.

9 kg капацитет на пране при стандартни размери

9 kg капацитет на пране при стандартни размери

Благодарение на големия диаметър на барабана от 48cm можете да перете 4 двойни калъфи за легло или 12 кърпи при един цикъл.

beko

SteamCure™

изполва силата на парата, за да намали гънките и да улесни гладенето на дрехите, чрез впръскване на пара в барабана в края на програмата.

beko

Инвенторен мотор ProSmart™

Може да ви се струва, че едно пране не консумира много енергия, но нещата се натрупват с течение на времето, особено ако уредът ви има 10-годишна гаранция като инвенторните перални машини ProSmart™ на Beko. Сигурно ще се зарадвате да учете и че технологията с инверторен двигател ProSmart™ на Beko предлага енергийна ефективност до A+++ -70%*, като ви пести от сметките за електроенергия. Тези перални са и много тихи. Благодарение на вариативното и безпроблемно въртене на двигателя вашето пране няма да смущава никого.

beko

Автоматично програмиране

Налага ли ви се да сортирате прането по видове тъкани? Това е доста работа. Иска ли ви се да имате пералня, която да го прави вместо вас? Е, вече има такава. Автоматичното програмиране и специалните сензори на Вeko автоматично определят вида на тъканите и броя на дрехите и избират подходящата програма за пране. Памук, синтетика, смес - няма проблем. Прането вече е лесна работа.

beko

AquaWave®

Любимата ви риза означава много за вас и не ви е лесно да се разделите с нея и да я пуснете в пералнята. Технологията AquaWave® на ВЕКО ще ви спести притесненията. Комплектът перки и специалният барабан генерираят вълнообразно движение, което деликатно върти прането ви за по-добро почистване и изсушаване. Освен това ще спестите и от разходите за енергия. Така двамата с любимата ви риза ще излизате заедно още много пъти.

beko

OptiSense®

Технологията OptiSense® на вашата сушилня Beko оптимизира цикъла на сушене, така че да не ви се налага да изберете колко време да сушите дрехите си. 3 интелигентни сензора ви позволяват да изберете колко сухи искате да са дрехите ви и спират сушилнята, когато достигне зададеното ниво. Вие решавате дали да са влажни или сухи - вашето желание е заповед за нас.

beko

Volumaxx™

Всички харесваме изчистения и семпъл дизайн за баня - без претрупване и с усещане за пространство. Volumaxx™ ви осигурява повече пространство в банята благодарение на по-тясната перална машина с разширен барабан. Тя е с 10% по-малка, което обаче не се отразява на капацитета й. Volumaxx™ се предлага за перални с капацитет от 8 кг и повече, така че да има достатъчно място за всички чорапи и ризи. Освен това използва по-малко енергия - над 10%... т.е. под 10% (нали разбирате какво имаме предвид). Така или иначе е първата в света.

Основни възможности
Заключване от деца (WM) Да
Вход за вода Единичен (студена)
Показване на оставащо време (WM) Да
Пара (WM) Пара
Цвят на продукта (WM) Бял
Брой програми 16
Програма - 1 Памучни
Програма - 2 Eco 40-60
Програма - 3 Синтетични
Програма - 4 Mini/Mini14'
Програма - 5 DarkWash/Jeans
Програма - 6 Wool/HandWash
Програма- 7 Деликатни
Програма - 8 Spin+Drain - центрофуга и изцеждане
Програма - 9 Изплакване
Програма - 10 Duvet/DownWear
Програма - 11 Outdoor/Sports (Goretex)
Програма - 12 Ризи
Програма - 13 Stain
Програма - 14 Hygiene+
Програма - 15 CoolClean
Програма - 16 Авто програма
Ball system Да
Шаблон на барабана AquaWave
Вид странична стена S-форма
Вид електроника Lcd
Таймер 0-24 ч
Контрол на небалансиран товар Да
Безопасност от преливане Да
Автоматична система за регулиране на водата Да
Устойчив нагревател Да
Годишна консумация на електро енергия при (кВч) (AE_c) 173 kWh
Капацитет (кг) 9
Годишна консумация на вода (AW_c) (л) 9239 L
Ниво на шум - Пране/Въртене (dB) 53/72
Максимална скорост на центрофуга (об./мин) 1400
Energy efficiency class on energy label (EU_2021_EP) A
Spinning Efficiency Class (EU_2021_EP) B
Airborne acoustical noise emissions during eco 40-60 programme (spinning phase) (dB(A) re 1pW) (EU_ 72 dBA