Общ преглед
GNE114613X
(Toplam: 0)
Сподели:

GNE114613X

รหัสสินค้า
WHERE TO BUY
WHERE TO BUY
  • $urn$
  • $urn$
Антибактериални дръжки за врата.

Антибактериални дръжки за врата.

С помощта на специално антибактериално уплътнение на дръжките на вратата, най-важните контактни точки остават свободни от бактерии.

Активен филтър за миризми

Активен филтър за миризми

Филтрира циркулирания охладен въздух в хладилника и елиминира нежеланите миризми и бактерии, за да спомогне да се запази храната свежа.

Охлаждащ вентилатор

Охлаждащ вентилатор

Благодарение на вентилатора в хладилното отделение на избрани хладилници с фризер на Веко, студеният въздух се циркулира в целия хладилник по-равномерно, осигурявайки по-добро охлаждане.

beko

NeoFrost™

Ако все бързате да изядете пресните плодове и зеленчуци в хладилника си, преди да се развалят, можете да си отдъхнете с NeoFrost™ на Beko. Двете отделни системи за охлаждане между хладилника и фризера, както и балансираната система за циркулация на въздуха поддържат висока влажност и задържат влагата за по-дълго време. Комбинацията с 2 пъти по-бързо* охлаждане предотвратява пренасянето на миризми между отделенията. Сега спокойно можете да се насладите на храната си.*Тествани от вътрешни лаборатории

beko

MultiZone®

Ако обичате да пазарувате големи количества храна и след това се чудите къде да я съхранявате, можете да разчитате на отделението MultiZone® на Beko. То ви позволява да нагласите температурата от -24°C до +10°C* и да охладите, да изстудите или направо да замразите всичко, което сте натъпкали в чантите си тази седмица. Невероятно*Тествани от вътрешни лаборатории

beko

Active Fresh Blue Light™

Маниаците на тема здраве ще се радват да научат, че технологията на ВЕКО Active Fresh Blue Light™ запазва съдържанието на витамин С, а също и вкуса на вашите плодове и зеленчуци. Технологията Active Fresh Blue Light™ подпомага фотосинтезата на плодовете и зеленчуците в хладилника, като ги съхранява до 30% по-свежи. Така ще имате повече време да им се наслаждавате.* Тествани от FRPERC и TÜBİTAK (в сравнение със стандартни хладилни отделения за съхранение на домати, червени и зелени чушки)

beko

Инвенторен компресор ProSmart™

Какво искате за обяд? Ако сте от хората, които все проверяват каво има в хладилника, можете да спестите от сметката си за електричество с инверторния компресор ProSmart™ на Beko. Освен това ще можете да отваряте хладилника колкото искате, а интелигентната технология ProSmart™ ще адаптира така, че ще намалява температурните амплитуди, като охлажда храната ви бързо и спестява енергия и пари. Освен това инверторният компресор ProSmart™ е четири пъти по-тих от компресорите на обикновените хладилници*.*Тествани от вътрешни лаборатории

beko

LED осветление

Когато хладилникът ви е пълен, лесно може да забравите някоя вкуснотия, напъхана в дълбините му. Ефективното LED осветление на Beko минава покрай тавана и стените на хладилника, като осветява всеки рафт поотделно до следващото ви кулинарно творение. Така вече нищо няма да се изхвърля.

Основни възможности
Антибактериална дръжка за врата Да
Еко режим Да
Антибактериален филтър за миризми Да
Цвят на вратата (RF) Инокс против отпечатъци
Вид охладителна система No Frost
Аларма за отворена врата Да
Мултизонално отделение Да
Вид осветление LED на страничните стени
Енергиен клас (RF) A++
Отделение за бързо замразяване Да
Брой чекмеджета във фризера 4
Синя светлина Да
Брой отделения за плодове/зеленчуци 2
Йонизатор Да
Дневна консумация на енергия при 25°C (кВч/24ч) 0,98
Вид ледогенератор Ледогенератор Twist - с касетка
Дневен капацитет на замразяване (кг) 13
Дневен капацитет на ледогенератора (кг) 1
Нетен обем на фризерното отделение (л) 155
Нетен обем на отделението за свежа храна (л) 385
Ваканционен режим Да
Ниво на шум (dbA) 46
Време за повишаване на температурата (часове) 15
Брой врати в продукта 4 врати
Електронен екран Да
Товар (кг) 0,068
Бързо замразяване Да
Бързо охлаждане Да
Контролна система (RF) Електронна
ZD Decleration Да
Нетен обем на отделението 0°C 25
Годишна консумация на енергия при 25°C (кВч/24ч) 357
Дълбочина - Неопакован (cm) 70.5 cm
Широчина - Неопакован (cm) 92.0 cm
Височина - Неопакован (cm) 182.0 cm
Тегло - Неопакован (kg) 123.4 kg